'>
HOME ABOUT T.F.P.D EX LINK E - NOVEL ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

Monday, May 19

The Liebster Award


Kena tag lagi oleh Cikmisi Leen .. Ni yang [pertama] [kedua] [ketiga]...

Soalan
1) ada nama glamor tak waktu sekolah ?? kalo ada  apa kah namanya? dan kenapa  ? 
2) anak ke berapa? 
3) cita-cita dulu nak jadi apa? dan sekarang? capai lom cita-citanya ? 
4) still study ker? (kat mana) or dah kerja? 
5) destinasi impian ? kenapa mau ke sana? 
6) suka membaca tak ? kalo ya, apa buku yang selalu dibaca 
7) binatang apa yang korang palingg tak suka? *wajib kabo.. hehe 
8) kenapa berblog? 
9) apa impian yang nak dicapai sebagai blogger ? 
10) apa pendapat uolss tentang cikmisi punya blog neh ?? TQ ~


Jawapan
1) Ada.. Lyka .. Sebab singkatan daripada Zulaikha. Maka jadilah lah Lyka..
2) Anak ke-2 dari ke-2.. Bongsu
3) Dulu nak jadi cikgu sekarang pun nak jadi cikgu.. belum lagi... Sebab masih belajar..
4) Ye masih.. Form 3 this years.. Sek Men Keb Inderapura..
5) Namsam tower.. Sebab cantik , b1a4,exo and running man pernah pergi sana ..
6) Suka.. banyak sangat.. tak ingat dah.. huhu
7) Serangga dengan tikus.. 
8) Sebab tengok blog kawan.. Macam best je.. Terus daftar blog.
9) menjadi seorang blogger yang berkarisma , dikenali ramai dengan ingin mesra dengan blog lain
10) boleh lah..tapi kena banyakkan scroll bar supaya ringan sikit blog , and buang gadget yang tak penting.. [saya cadangkan.. jangan marah]

mungkin ni entry terakhir untuk bulan ni.. Sebab sibuk dengan mid year exam.. exam start lusa.. buku pun tak baca lagi... Ikha nak fokuskan b.i , sejarah , sains(sebab tak masuk satu habk apa yang cikgu cakap..) , pi.. Doakan yang erbaik untuk Ikha yer.. :)

5 comments:

cikmisi leen said...

hehe .. mekasih jawab nehh .. ## ohh midsem? gudluck eh ! ^_^

scroll bar? keh3, msti part yang link entry tuh kan.. hehe, itu style blog.. xpe, tq neh .. ~ :)

cik amal said...

good luck.. buat yang terbaik.... study guna keyword macam blog :)

cik amal said...

good luck.. buat yang terbaik.... study guna keyword macam blog :)

Norhasniza Khalid said...

jawapan yang menarik.. :)

Cik Umie Artoqiemie said...

selamat berlibster award ! hehe