'>
HOME ABOUT T.F.P.D EX LINK E - NOVEL ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

Sunday, May 4

Liebster Award Nomination


Tadi tengok cbox ada mesej dari kak Anis.. Maka , dengan ini Ikha akan menjawab soalan.. Tapi Ikha malas nak buat soalan and nak ta orang.. *perangai malas huhu*.. And terima kasih sebab tag

Question
1.  Bila korang start blogging ? Dan waktu tu, berapa umur anda ?
2.  Andaikan Doraemon hidup bersama korang. Apakah satu permintaan yang nak sangat
jadi realiti. Nak Nobita jadi cerdik ke, Giant jadi kurus ke, apa-apa lah XD
3.  Pernah tak korang buat satu perkara yang memang pelik, lain dari yang lain. Contohnya,
buat breakdance dalam tandas ke, mandi sekali dengan binatang peliharaan ke, ...
4.  Your favourite meal ? Kenapa agaknya.
5.  Mark Zuckerberg kata, what's in your mind ? So, apa korang tengah fikir sekarang ?
6.  Tell me your nickname that you hate to hear. Kalau saya, tak ada pun XD
7.  Baju yang korang pakai semasa jawab soalan ni. Cerita lah sikit ciri-cirinya.
8.  Bila last time korang beli barang guna duit sendiri. Apakah barang tu ?
9.  Antara empat musim : Bunga, Panas, Salji, Luruh, yang mana korang paling suka ?
10. Namakan satu filem hindustan yang favourite punya. Tengok ratus kali tapi tak bosan.
11. Agak-agak, soalan ni susah tak ? and apa pendapat korang tentang blog saya XD 

Answer .
1.  29/oktober/2011 tak salah saya.. Semasa tu usia saya baru 12 tahun
2. Nak undur masa balik.. Sebab nak tahu beberapa perkara yang berlaku sekarang.. :)
3. Pernahlah juga... Dengar lagu sambil tidur.. ^^
4. Sambal Udang / Sotong.. Sebab sedaplah. Masakan dari air tangan ibu / ayah kan sedap. Huhu
5. I want meet B1A4
6. Onew hyung.. 
7. Baju berlengan panjang.. lengan baju warna coklat.. dekat baju ada tulis ' i will rock your love '
8. Baru pagi tadi.. Beli majalah Epop edisi bulan mei
9. musim bunga.. :)
10. tak suka tengok cerita hindustan.. 
11. Bolehlah.. Blog yang sangat sesuai bagi seorang boice.. Suka tengok warna biru cair.. and Lee Jung Shin.. huhu

6 comments:

Anisyamir Leejo said...

kite tak beli lagi EPOP edisi Mei. hukhuk :(

Ikha Mohd said...

@Anisyamir Leejo : belilah.. ada cnblue.. dekat mini kelander bulan ni..

Huny eda said...

kalau aku dah perkara biasa dengar lagu sambil tidur..hihi

Ikha Mohd said...

@Huny eda : hahaha.. aku pun dah terbiasa.. :)

miss fifi said...

nickname awk Onew hyung? mane dapat? :D

Ikha Mohd said...

@miss fifi : dapat masa dua tahun lepas atau tahun lepas.. macam tu lh.. kawan ang panggil sebab saya minat onew..