'>
HOME ABOUT T.F.P.D EX LINK E - NOVEL ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

Wednesday, June 4

Second FanArt


Bulan lepas Ikha ada buat fanart sebab Ikha ada join satu kontes.. Bukan dekat oleh tetapi dekat tumblr.. *nampak sangat ada tumblr*.. dah lama dah buat.. Rasanya bulan lepas.. Tumblr best like a twitter.. Boleg reblog=retweet  favourite = like.. Sama je macam twitter.. huhuhu..  Kalau ada tumblr followlah Ikha Nanti Ikha follow back.. Atau korang tinggalkan url link korang dekat komen.. HUHU


klik digambar / [SINI] untuk ke tumblr.. 

Back to story.. Nak dijadikan cerita.. Ikha buatlah fanart.. idea pun dah habis.. So tak lawa lah maksudnya.. Ramai yang lawa.. I'm serious.. 
Yang bawah ni Ikha punya


Nampak sangat tak ada idea.. Ye dok.. 
Ynag bawah ni review gambar keseluruhan peserta

Yang bawah ni dekat tumblr penganjur

boleh klik dekat gambar untuk entry penuh. Atau baca saja dekat bawah.. BTW ia dalam b.i


{♥} #3RDYEARAVIATEB1A4 GIVEAWAY PARTY IS OVER!
We’ve received more than 50 wonderful fanarts~
Thank you so much for your time and skills to made those amazing arts.
Due to ur high enthusiasm with this event,we decide to compile those amazing fanarts as a "from AVIATEB1A4&BANA for B1A4" scrap album.
We’ll make a scrap album with the fanarts collected from this contest and add some unseen AVIATEB1A4’s fantaken pic.
This album will also be one of our special birthday gift for all B1A4’s member. We’ll divide the album based on the members’ birthday month.
With this surprise project, we wish the boys would be able to recognize your endless support for them more
We’ll update you with the preview of the scrap album soon.
And the lucky 3 winners for this contest are…… :
  1. @_PastelApple
  2. @carlafalqueza
  3. @tikabs
Congrats guys! Please claim your prizes and send the address to our mail =)
-AVIATEB1A4-

Nampaknya memang tak menang.. Tak ada rezeki.. Nak buat macam mana.. cuba tahun depan pulak.. Ye dok...  yang penting jacket kita sama macam baawah ni.. :)


Shinwoo’s cloth was a gift from bana. Because shinwoo is wearing this too small shirt shindong said that he looks like someone that proud of his body - SimSImTapa with Shindoong 140603

3 comments:

Lee Wa Wan said...

hahahha... takda nasip la tu dont worry try again :D

eyqa yushaiza said...

tak apa rezeki tak ada lagi. mana tahu nanti2 join lagi menang ke.. :DD

Ikha Mohd said...

@Lee Wa Wan : betul2.. huhuhu
@eyqa yushaiza : mana thu kan.. huhu