'>
HOME ABOUT T.F.P.D EX LINK E - NOVEL ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

Friday, October 3

Seven Fact of Ikha

Apa khabar...? Lamakan Ikha tak update... Hihihi. Serius lama betul tak.... hihihi.. Serius sibuk dengan dengan kelas tambahan petang dengan malam + study (study ke.. ?) + wifi kena potong... Nasib baik ada telefon.. Boleh buat wifi hotspot.. Serius exam nak dekat dah tapi tak study pun.. Sedih tak?


Terkejut Ikha kelmarin view blo Ikha turun mendadak.. Jadi dengan hati terbukanya Lepas Exam ni nak buat giveaway.. Ikha dah jumpa seorang sponser.. Jadi Kalau nak jadi sponser sekali boleh hantar ke email : aokon88@gmail.com atau wechat : IkhaMohd99 .... Boleh juga nak hntar ke facebook dan twitter.. Takut lambat balas je.. :) .. Syarat tak lebih dari 3.. minimun 1.. :) hihihi.. Kalau nak hantarkan earning pastikan tidak lebih dari 2.. 

Back to the agenda, pada bulan lepas Ikha ditag oleh kak yus ..... So, Ikha kena buat lah.. hihihi... Ikha nak terima kasih dekat kak yus.. hihii.. Rindu betul dengan kak yus.. :) .. Bila dapat chat dengan kak yus ni.. hihihi


                                       




-Thanks to the person who give you this award
-Include a link to their blog
-Select 15 blogs/blogs you've discovered/followed regularly (yang ni mungkin nanti.. Sebab lama tak stalk blog org.)
-Nominate these 15 bloggers to this Versatile Blogger Award
-Tell the person 7 things about yourself


1 . Emotional Girl
Yes, I'm Emotional girl.. Sebab.. Ikha ni tersentuh/ mudah menangis... Tak tahulah kenapa.. Pagi semalam pun menangis juga sebab terasa diri ini sunyi.. Sebab dah selalu jadi sunyi so Ikha menangis.. T_T

2. Kuat bercakap
Ikha seorang kuat bercakap.. Kadang - kadang boleh jadi pendiam.. hahahah..

3.  Kpop Girl 
Saya seorang kpoppers.. Tapi Ikha tetap berbangga jadi anak malaysia.. Ikha seorang Bana.. Since lagu beautiful target.. Time tu taklah fanatik sangat.. Since lagu baby goodnight.. :) ...hihhihi

4. Suka dengar lagu
Yang tu ramai kot yang tau.. *mungkin..* Ikha sekarang ni dengar lagu infinite.. Siap buat playlist lagi.. *dekat phone* Selalunya Ikha akan dengar lagu Sunggyu.. hihihi.. suka dengar suara dia... best vocal in infinite.. But I'm still Bana..hihihi..

5. Love reading novel/comic
Ikha memang suka baca novel and comic tapi sekarang ni kurangkan sikit.. Kalau tahun lepas sepanjang masa sekolah baca tau.. Masa belajar apatah lagi... I not a good student you know..but i know study too.. bukan tak tahu ye

6.DIY = Do It Yourself
Ikha suka buat diy.. banyak ikha buat macam notebook cover , sprout headband.. sekarang ni ikha macam nak buat flower crown.. ._. .. nak buat sendiri walaupun senior ada jual... Kalau buat sendiri rasa berbaloi.. tak perlu beli dekat orang.. betul tak... Nanti boleh buat hadiah giveaway...

7. Suka kumpul majalah dengan novel
Ikha suka kumpul majalah dengan novel.. Serius selalu beli novel dengan majalah.. kalau majalah pun epop je.. banyak kot.. poster pun dah banyak.. hihihihi..

Sorry im bad to describe myself..

Ikha Tag : Fina



3 comments:

Finaa Saleh said...

Eh..Kenapa tag fina ni?haha.Malian hmmmmm

eyqa yushaiza said...

ikhaaa... rindu awak juga.
no1 sama; tengok cerita sedih, memang kompem meleleh ayaq mata.

no3 tahu2lah kan mahaha. no5. pun sama tapi sekarang ni dah stop beli novel sebab masalah kekangan hidup hahaha..

Nabihah said...

follow blog bihah balik http://inibelognabihah.blogspot.com dan like facebook page bihah,terima kasih