'>
HOME ABOUT T.F.P.D EX LINK E - NOVEL ARTWORK FOLLOW DASHBOARD

Sunday, October 13

Freebies : Cara cara Blog ID

Assalamualaikum dan salam sejahtera Ikha hari nak shared cara cara nak dapatkan BLOG ID. Okey.

First korang tekan apa yang Ikha kotakkan. Atau korang nak pergi ke post ke page ke comment ke pun boleh juga.

Second, korang check kat link korang. Korang cari  kod macam ni. 
blogID=******************
Ataupun korang tengok gambar bawah ni.
Okey sampai disini sahaja.. Sampai Ikha tulis entry baru.

Sebenarnya tak tahu nak buat entry apa? Cuba kasi idea sikit. ;)

2 comments:

Affy Afiqah said...

nice sharing :)
err idea? update je apa2 :)

Ikha Mohd said...

@Affy Afiqah : Masalahnya saya tak ada idea.. Kalau saya ada idea saya buat entry.. :).. And Thnx For your idea